Supermarktspecialist

specialistlogo.png
Afbeelding
Unknown.jpeg

SPAR Express bij Texaco

Geplaatst op 19 januari 2017 om 16:00 door Pascalle van Engelen

353 keer gelezen

SPAR en Texaco benzinestations zijn een samenwerking aangegaan. SPAR Nederland opent haar eerste SPAR Express in Geertruidenberg. De officiële opening vindt plaats op maandag 30 januari.

Op de officiële opening zal er een feestelijke openingscampagne zijn. De SPAR Express is de nieuwste formule van SPAR holding, die zich richt op winkels bij tankstations. SPAR heeft ook de SPAR buurtwinkels, recreatiewinkels, stadswinkels en de SPAR University winkels op de campus.

In het buitenland kennen we al veel winkels op tankstations. Die ervaring is meegenomen in de ontwikkeling van de Nederlandse SPAR Express winkels. Deze maand worden er drie Texaco tankstations omgebouwd tot de Spar Express. Hierna zullen er op korte termijn nog meer winkels geopend worden.

“We zochten al een tijdje naar een goede invulling van de winkelruimtes op onze niet-snelweg locaties. Het is nodig dat de dienstverlening op deze locaties uitgebreid wordt. Dagelijkse boodschappen zijn voor deze locaties een goede aanvulling”, aldus Bram Verhoeve van Texaco.

Reageren