Supermarktspecialist

specialistlogo.png
Afbeelding
Unknown.jpeg

PLUS zet volgende stap in winkelbeleving

Geplaatst op 17 november 2016 om 14:00 door Pascalle van Engelen

465 keer gelezen

Als vervolg op de succesvolle Briljant-formule zet PLUS nu de volgende stap en opent vandaag de deuren van haar nieuwste concept bij PLUS Koot in Abcoude. Het komende jaar wil PLUS haar formule verder door ontwikkelen. Deze formule draait volledig om goed eten voor iedereen, elke dag. PLUS wil hierdoor meer aandacht brengen op vers beleving, presentatie en aanbiedingen op de winkelvloer.

Goed eten, vers bereid
De makerij staat centraal in de winkel. Verschillende producten worden vers op de winkelvloer bereid. Onder andere pizza’s, sandwiches, warme kip, verse seizoenmaaltijden, maar ook vlaaien en verse smoothies. Het flexitariëreiland voor ‘een dagje zonder vlees’ is nieuw. Denk daarbij aan bonen, peulvruchten, eieren, vis en vleesvervangers. Er is een uitgebreider assortiment en uitleg over de achtergrond van de wijn, koffie, thee en speciaal bieren.

Deskundig en vriendelijk personeel
Voor consumenten die hulp nodig hebben of meer willen weten, zijn de medewerkers uitvoerig getraind. Service, deskundigheid en klankvriendelijkheid,want daar draait het om bij PLUS.

Reageren