Supermarktspecialist

specialistlogo.png
Afbeelding
Unknown.jpeg

beej Benders en bakkerij Pijpers bundelen hun krachten.

Geplaatst op 23 augustus 2016 om 15:00 door Joeri Vermeer

598 keer gelezen

Versspecialisten onder één dak
Eind 2016 opent beej Benders een uniek foodconcept waarin een versmarkt wordt gecombineerd met horeca. Bij beej Benders komen versspecialisten samen. “Ambacht, kwaliteit en vers staan bij ons voorop.”, aldus Geert Benders.

Pijpers Brood en Banket open bakkerij past precies in het concept beej Benders. De open opzet van de bakkerij geeft een mooi kijkje in het productieproces. “Zo kunnen wij laten zien hoe mooi het ambachtelijke bakkersvak is”. Het zuurdesembrood krijgt extra aandacht, dit brood bestaat uit specifieke grondstoffen en bij de productie van het smaakvolle ambachtelijke brood komt een specifiek proces kijken. Johan Pater – bedenker en oprichter van het zeer succesvolle concept ‘Bbrood’ in Amsterdam - is een specialist op dit gebied. Hij denkt met beej Benders mee over recepten en adviseert op het gebied van productie en grondstoffen. Zo gaan we onder andere gebruik maken van Venlose tarwe.

Toegankelijk foodconcept
De open bakkerij is typerend voor beej Benders. Er wordt zoveel mogelijk zelf geproduceerd en samengewerkt met Limburgse boeren en leveranciers. Hierdoor zijn er geen onnodige schakels in de (handels)keten en is het kwalitatieve versassortiment laag geprijsd. Vers, gezond en lekker eten & drinken moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Smaak van de regio én het seizoen
Geert Benders: “We maken het onze gasten graag gemakkelijk. Iedere dag worden er verse maaltijden bereid om mee naar huis te nemen of om van te genieten in ons restaurant”. De chefkok van beej Benders maakt gebruik van producten uit de regio en het seizoen. Op deze manier bieden we een gevarieerde en gezonde menukaart.

Reageren